top of page

Laatste nieuws

IKC De Avonturier

October 04, 2018

Synergie tussen IKC, jeugdcentrum en sporthal.

In september 2017 is in opdracht van Stichting Leijestroom en de gemeente Vught gestart met de bouw van het Integraal Kindcentrum De Avonturier en sporthal in Vught Zuid. Het complex is zodanig ontworpen dat de verschillende partijen elkaars ruimten kunnen gebruiken.

lees meer

Dungense belevingstuin is schot in de roos

May 07, 2018

Op het achterliggende terrein van het woon-, zorg- en cultuurgebouw Litserborg in Den Dungen heeft de Stichting Dungense Belevingstuin een belevingstuin gerealiseerd. Deze tuin biedt een omgeving die geestelijk en lichamelijk stimulerend werkt voor mensen met een vorm van dementie.

Lees meer.

Kindcentrum Cromvoirt

October 26, 2016

Het Kindcentrum De Leydraad in Cromvoirt is opgeleverd!!! En 19 oktober 2016 feestelijk geopend!!!!! In december 2013 heeft de gemeenteraad van Vught ingestemd met de realisatie van het kindcentrum zoals opgenomen in de 2e fase van het Integraal Huisvestingsplan. Lees meer

Litserborg: woon-, zorg- en ontmoetingscentrum

October 15, 2013

In nauwe samenwerking met zorginstelling Vivent en de gemeente Sint-Michielsgestel heeft woningcorporatie Brabant Wonen het complex Litserborg in Den Dungen ontwikkeld en gebouwd. In de ‘huiskamer’ van Den Dungen is het moto: wonen, zorgen en ontmoeten.Lees meer

Sportpark Jacobskamp

June 19, 2013

Het nieuwe sportpark Jacobskamp is, naar grote tevredenheid van de gebruikers, drie jaar in gebruik. De realisatie van het nieuwe sportpark is een gevolg van het plan Jacobskamp - een nieuwbouwwijk in Den Dungen – waarvoor een herschikking van sportlocaties noodzakelijk was.

Lees meer

Kindcentrum Immenkorf officieel geopend

April 07, 2014

Op een mooie herfstdag vol met activiteiten is het kindcentrum 1 oktober 2014 officieel geopend. Het kindcentrum is in opdracht van Skipos, op basis van een doordecentralisatie overeenkomst met de gemeente Sint-Michielsgestel, ontwikkeld en gerealiseerd.

Lees meer

Please reload

bottom of page